RetroTimeAukcio
0 AUKCIÓK | 193 REGISZTRÁLT FELHASZNÁLÓ | 5 | Ápr 5, 2020 00:46:41
Keresés   Bővített Keresés
Tallózás
Változás az oldal szerkezetében 09/02/2015
Eddigi visszajelzéseitek alapján megváltoztattuk a hirdetési oldal szerkezetét. Mostantól is lehet egyedi termékeket szabadon feltölteni az oldalra, de nagyobb mennyiségű felöltés, vagy hasonló jellegű termékek esetén bevezettünk egy új lehetőséget. A jobb áttekinthetőség érdekében a több terméket hirdetőknek lehetőségük van egy aukció keretein belül meghirdetni a termékeket. Így a kezelhetőség és az áttekinthetőség ugrásszerűen javulni fog, nem kell több száz aukciót újra indítani ha azok lejárnak, és a vásárlóknak nem kell nagy halomnyi oldalt átlapozni, hogy végignézzék a kínálatot. Pozitívum még az is, hogy az ilyen gyűjtő jellegű aukciókat kihelyezzük a kezdőlapra, evvel segítve a tájékozódást.

Ha egy, vagy pár terméket kínálsz eladásra, akkor továbbra is hagyományos módon használd az oldalt, ha nagy mennyiséget kínálsz, akkor egyeztess velünk a szerkesztoseg@retrotime.hu címen és mi segítünk az ilyen jellegű aukció indításában. Ezeknél az aukcióknál egységes szerkezetet használunk a jobb áttekinthetőség kedvéért. Eddigi nagyobb hirdetőink örültek a lehetőségnek, ennek eredménye már látható is az oldalon.

Reméljük ezek a változások elősegítik majd, hogy a továbbra is teljesen ingyenes lehetőséget mind jobban ki tudjátok használni.